TERVETULOA TYLLIKSELLE

TYÖSKENTELE KASVAVASSA YRITYKSESSÄ, JOSSA ON VAHVA YHTEISÖ

TYÖKULTTUURIMME

Hae työtä, jolla on hyvät tulevaisuuden­näkymät

Tyllis tarjoaa loistavat mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseesi. Olemme yritys, joka uskoo tulevaisuuteen, valittuun suuntaan ja työntekijöihinsä.

Työ ei ole elämässä kaikki kaikessa, mutta viihtyisällä työpaikalla on paljon merkitystä elämänlaadulle. Työntekijöidemme viihtyminen sekä se, että niin vanhat kuin uudet kyvyt päättävät pysyä yrityksessämme, johtuu ennen kaikkea osallistavasta työyhteisöstä ja palkitsevista työtehtävistä.

Ehkä Tyllis voisi tarjota sinullekin valoisan tulevaisuuden?

Viihdy turvallisen työnantajan palveluksessa

Tyllis on pohjimmiltaan perheyritys. Tämä heijastuu työhömme ja siihen, miten suhtaudumme toisiimme. Yrityksen perustanut sukupolvi halusi suunnitella parempia kuljetusratkaisuja ja luoda samalla turvallisen ja hyvän työpaikan. Nämä ovat kaksi tavoitetta, joita viemme eteenpäin.

Uskomme, että jaettu työnilo on kaksinkertainen ilo, ja että työyhteisö, jossa täydennämme toisiamme omilla vahvuuksillamme auttaa koko henkilöstöä viihtymään ja kehittymään.

  • Tuemme asiakkaitamme.
  • Henkilöstömme on vahvuutemme.
  • Kannattavuus ja tehokkuus ohjaavat toimintaamme.
  • Pyrimme jatkuvaan parantamiseen ja kehittymiseen.

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ KANSSAMME?

Olemme aina iloisia saadessamme uusia kykyjä tiimiimme!

Jos haluat turvallisen ja viihtyisän työpaikan, jossa vahvuuksiasi arvostetaan ja kehitetään, tulet viihtymään kanssamme. Täytä lomake ja liitä hakemuksesi sekä CV:si.

HAKULOMAKE

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.