TUOTTEET

TARJOAMME NOSTURIAUTOJA, PERÄVAUNUJA, PÄÄLLIRAKENTEITA JA PALJON MUUTA

Mukauta kuljetusratkaisu tarpeisiisi

Mikä on optimaalinen kuljetusratkaisu
juuri sinulle?

Nosturiauto, jossa on ulosajettavat laitatolpat, kippaava perävaunu vai täysin sivusta avattava päällirakenne? Ota yhteyttä, niin ryhdymme työstämään yksilöllistä kuljetusratkaisuasi.

Perävaunut

Kuvittele perävaunu, joka helpottaisi työtäsi ja säästäisi sekä aikaa että rahaa. Jos sinulla on visio, meillä on osaamista sen toteuttamiseksi.

Tyllis valmistaa sekä avonaisia että katettuja perävaunuja, joissa on hydraulisia ja pneumaattisia erikoisratkaisuja.

Nosturiautot

Hyvällä nosturiautolla voit aina lastata ja purkaa tehokkaasti, olipa määränpäänäsi sitten autio rakennustyömaa tai vilkas varasto. Nosturiautoihimme on saatavana muun muassa konttilukkoja, ulosajettavia laitatolppia ja hydraulisia venetukia.

Päällirakenteet

Tarjoamme rahtilavoja, nostokapelleja sekä taka- ja sivukippaavia päällirakenteita. Tuotevalikoimastamme löytyy myös sivusta avattavia päällirakenteita sekä muita rakenteita, jotka tehostavat ja helpottavat kuormausta ja purkua.

Puoliperävaunut

Tylliksen puoliperävaunut ovat korkealaatuisia ja ne räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Oman suunnittelumme ja alustatuotantomme ansiosta voimme tarjota laajan mallivalikoiman. Valmistamme kaikkea jumbo-puoliperävaunuista suoriin, räätälöityihin ja ulosvedettäviin puoliperävaunuihin erilaisilla päällirakenteilla.

Varusteet ja maalaus ovat saatavana asiakkaan toiveiden mukaan. Tylliksen puoliperävaunuja käytetään vetoautojen perässä, dollyjen kanssa sekä HCT-yhdistelmissä.

Dollyt

Jos haluat turvallisen ja kestävän lenkin ajoneuvoyhdistelmääsi, Tylliksen dolly on erinomainen vaihtoehto. Vetopöydän korkeus voidaan mukauttaa tarpeisiisi erilaisilla rengas- ja akseliyhdistelmillä.

Tarkkaan mietityn rakenteen ja robottihitsatun rungon ansiosta saat vankan dollyn, joka kestää kovaa kulutusta.

Keskiakseliperävaunut

Keskiakseliperävaunuillamme on monenlaisia käyttökohteita. Niitä on saatavana muun muassa kölitaskulla, matalalla alustalla, kapellilla ja ulosvedettävällä etu- ja takapalkilla varustettuina.

Suunnittele yksilöllinen kuljetusratkaisusi

On olemassa oikotie. Monet esteet ja vaiheet, jotka voivat tehdä päivittäisestä työstä kuljetusalalla työlästä, aikaa vievää tai hankalaa, voidaan ratkaista älykkäillä käytännön ratkaisuilla.

Kun valitset Tylliksen, sinulla on mahdollisuus räätälöidä kaikki aina kuljetusratkaisun perusrakenteesta täydentäviin lisätarvikkeisiin, kuten varustelaatikoihin ja sujuvaan kuorman kiinnitykseen tarkoitettuihin varusteisiin.