VÄLKOMMEN TILL TYLLIS

JOBBA PÅ ETT VÄXANDE FÖRETAG MED STARK GEMENSKAP

VÅR ARBETSKULTUR

Sök ett jobb med framtidsutsikter

På Tyllis finns goda möjligheter för din personliga och professionella utveckling. Vi är ett företag som tror på framtiden, vår färdriktning och våra medarbetare.

Arbete är inte allt här i livet, men att ha en arbetsplats man tycker om betyder mycket för ens livskvalitet. Det att våra medarbetare trivs, och att både gamla och nya talanger väljer att stanna på företaget, beror framför allt på en inkluderande arbetsgemenskap och givande arbetsuppgifter.

Du kanske också har en ljus framtid på Tyllis?

Du mår bättre med en trygg arbetsgivare

Tyllis är i grund och botten ett familjeföretag. Det präglar vårt arbete och hur vi förhåller oss till varandra. Den generation som grundade företaget ville konstruera bättre transportlösningar, och samtidigt skapa en trygg och bra arbetsplats. Det är två målsättningar vi bär vidare.

Vi tror att delad arbetsglädje är dubbel glädje, och att samarbete där vi kompletterar varandra med våra respektive styrkor hjälper hela personalen att trivas och utvecklas.

  • Vi finns till för våra kunder.
  • Personalen är vår styrka.
  • Lönsamhet och effektivitet formar vår verksamhet.
  • Vi strävar efter ständig förbättring och utveckling.

Bli Tyllis nya målare!

Vi söker en noggrann målare som trivs med självständigt arbete. Som en del av vårt pigga produktionsteam kommer du att … Read more

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi är alltid glada över att nya talanger vill ansluta sig till vårt team!

Om du vill ha en trygg och trivsam arbetsplats där dina styrkor uppskattas och utvecklas kommer du att trivas hos oss. Fyll i formuläret och bifoga din ansökan och ditt cv.

ANSÖKNINGSFORMULÄR

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.