Tarvitsetko hydrauliikkahuoltoa?

Oletko kyllästynyt hydraulisylintereidesi kalliisiin korjauksiin ja uusimisiin? Tylliksen uuden koneen avulla huolto on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa.

Hydrauliikka on yhtä hyvä kuin sen heikoin sylinteri

Meillä on pitkä kokemus lähes kaikista kuljetusratkaisuihin liittyvistä huolloista, myös hydraulisylintereistä. Jokainen, joka on korjannut ja huoltanut hydraulisylintereitä, tietää, että se ei ole kaikkein helpoin tehtävä. Sylinterien avaaminen vaatii oikeita työkaluja ja asiantuntemusta sekä todella suurta vääntömomenttia. Joskus sylinteriä ei ole edes mahdollista purkaa käsin, vaikka miten yrittäisi. Pahimmassa tapauksessa ponnistelet hiki hatussa putkipihtien kanssa, mutta sylinterin kansi on siitä huolimatta yhtä väistämätön kuin korjauskin.

Anna koneen hoitaa raskas työ

Hydraulisylinterien rakenteen vuoksi huoltotyöt voivat pahimmassa tapauksessa viedä paljon aikaa ja rahaa. Sitähän ei kukaan halua. Siksi olemme nyt hankkineet uuden ja tehokkaan koneen, jonka avulla voimme purkaa ja korjata vaikeimmatkin sylinterit. Kone parantaa myös merkittävästi työergonomiaa, mikä on saanut paljon kiitosta korjaamollamme.

Isot sylinterit, isot ongelmat?

Jos sinun on huollettava isoja sylintereitä, kuten pitkiä jatkosylintereitä, koukkulaitteen sylintereitä tai nostosylintereitä, uudesta koneestamme voi olla erityisen paljon apua.

Uutta konettamme ei löydy jokaisesta korjaamosta. Mutta kun seuraavan kerran tarvitset hydrauliikkahuoltoa, tiedät mistä löydät etsimäsi – Tyllikseltä Kokkolasta. Muista, että huollamme myös useimmat päällirakenteet, perävaunut ja muut oheislaitteet!

Behöver du hydraulservice?

Är du trött på dyra reparationer och byten av dina hydraulcylindrar? Med Tyllis nya maskin blir servicen betydligt snabbare och ... Lue lisää

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Do you need hydraulic service?

Are you tired of expensive repairs and replacements of your hydraulic cylinders? With Tyllis’ new machine, maintenance is much faster ... Lue lisää

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Tarvitsetko hydrauliikkahuoltoa?

Oletko kyllästynyt hydraulisylintereidesi kalliisiin korjauksiin ja uusimisiin? Tylliksen uuden koneen avulla huolto on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa. Hydrauliikka on yhtä ... Lue lisää

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ