Behöver du hydraulservice?

Är du trött på dyra reparationer och byten av dina hydraulcylindrar? Med Tyllis nya maskin blir servicen betydligt snabbare och billigare.

Hydrauliken är bara så bra som den svagaste cylindern

Vi har lång erfarenhet av att serva det mesta som rör transportlösningar, inklusive hydraulcylindrar. Alla som reparerat och underhållit hydraulcylindrar vet att det inte är det lättaste man kan företa sig. För att öppna cylindrarna krävs rätt verktyg och sakkunskap, och dessutom ett väldigt starkt vridmoment. Ibland är det inte ens möjligt att ta isär en cylinder med handkraft, även om man tar i för allt man är värd. I värsta fall står man bara där och kämpar, med ett svettigt grepp om rörtången och ett cylinderlock som är lika orubbligt som reparationens nödvändighet.

Låt maskinen göra grovjobbet

Hydraulcylindrarnas konstruktion gör alltså att servicearbetet i värsta fall blir utdraget och kostsamt. Det vill ingen. Därför har vi nu införskaffat en ny kraftfull maskin som hjälper oss att demontera och reparera även de mest motspänstiga cylindrar. Maskinen förbättrar också arbetsergonomin avsevärt, vilket bemötts med högljudd uppskattning i vår verkstad.

Stora cylindrar, stora problem?

Om du behöver service av stora cylindrar, exempelvis långa utskjutscylindrar, lastväxlarcylindrar eller lyftcylindrar, kan vår nya maskin vara till särdeles stor hjälp. 

Vår nya maskin är något som inte påträffas i varje verkstad. Men när du behöver hydraulservice nästa gång vet du var du hittar en – hos Tyllis i Karleby. Kom ihåg att vi även servar det mesta inom påbyggnader, släp och annan kringutrustning!

Deltävling i World Crane Championship ordnas vid Tyllis!

Nio deltävlingar ordnas för att hitta Finlands bästa kranförare och representant i årets upplaga av Hiabs World Crane Championship. Den ... Read more

LÄS MER HÄR

Behöver du hydraulservice?

Är du trött på dyra reparationer och byten av dina hydraulcylindrar? Med Tyllis nya maskin blir servicen betydligt snabbare och ... Read more

LÄS MER HÄR