Sök jobb som svetsare på Tyllis

Vi söker svetsare och andra händiga personer med erfarenhet av svetsning för varierande arbete på en trygg arbetsplats. Sök ett givande jobb där du har goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om dig

Några egenskaper du har nytta av här är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och samarbetsförmåga. Vi räknar med att du är en positiv person som tar ansvar och vill bidra till firmans sunda arbetsmiljö och starka sammanhållning.

Ange gärna i din ansökan om du kan läsa ritningar, om du avklarat svetskurser eller rent av har en examen i metallbearbetning.

Genomförda kvalificeringsprov är en fördel men inget krav. En bakgrund som bilmekaniker, hydraulikmontör, elektriker eller andra praktiska kunskaper är också meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Trots att vi kanske inte träffats än vågar vi nästan lova att du sett våra produkter rulla fram längs en eller annan väg. Tyllis tillverkar kranbilar, släpvagnar och andra specialgjorda transportlösningar för olika användningsområden.

Specialanpassningen är viktig både för våra kunder och vår personal. Det är nämligen fordonens individuella utformning och de varierande beställningarna som gör arbetet i produktionen så omväxlande och intressant.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera precisionssvetsning enligt tekniska ritningar och specifikationer.

Sök!

Det här är en möjlighet för dig som vill öka dina färdigheter i metallbearbetning på en trygg arbetsplats. Sista ansökningsdag är den 19 november 2023.

Skicka in din ansökan och cv till: sales@tyllis.fi

För mer information, kontakta vd Göran Tylli.
Tfn: 050 056 14 18
E-post: goran.tylli@tyllis.fi