Deltävling i World Crane Championship ordnas vid Tyllis!

Nio deltävlingar ordnas för att hitta Finlands bästa kranförare och representant i årets upplaga av Hiabs World Crane Championship. Den 6 juni står Tyllis som värd för en av tävlingarna.

Runt omkring i Finland pågår nu jakten efter landets bästa kranförare 2024. Deltävlingarna ordnas mellan Helsingfors och Uleåborg, och den 6 juni håller Tyllis i trådarna för den sjunde deltävlingen i Karleby.

Vinnarna från deltävlingarna kommer att delta i finalen under FinnMETKO-mässan den 31 augusti i Jämsä, där årets finska mästare koras.

”I år har vi ökat antalet tävlingar för att så många som möjligt ska kunna delta. Vårt mål är att slå förra årets rekord i antalet deltagare. Chassit för tävlingarna är en Volvo FM 6×2 med en Multilift Ultima 21SL lastväxlare och en Hiab X-Hipro 232 E6-kran”, berättar Kimmo Kaunisto, försäljningschef på Hiab.

Vid Tyllis ser man fram emot att tävlingen kommer till Karleby.

”Vi är mycket stolta över att få vara värdar för en av deltävlingarna. Förutom att följa den intressanta tävlingen kan våra kunder komma och testa Hiabs tävlingsmodell och provköra nya kranmodeller”, berättar Tyllis vd Göran Tylli.

Kanske du är Finlands bästa kranförare 2024?

För mer information, kontakta vd Göran Tylli.

+358 50 056 1418
goran.tylli@tyllis.fi

Deltävling i World Crane Championship ordnas vid Tyllis!

Nio deltävlingar ordnas för att hitta Finlands bästa kranförare och representant i årets upplaga av Hiabs World Crane Championship. Den ... Read more

LÄS MER HÄR

Behöver du hydraulservice?

Är du trött på dyra reparationer och byten av dina hydraulcylindrar? Med Tyllis nya maskin blir servicen betydligt snabbare och ... Read more

LÄS MER HÄR