Hae hitsaajaksi Tyllikselle

Etsimme hitsaajia ja muita käteviä henkilöitä, joilla on hitsauskokemusta, vaihtelevaan työhön vakaassa työpaikassa. Hae antoisaan työhön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Sinusta

Ominaisuuksia, joista on täällä hyötyä, ovat tarkkuus, laatutietoisuus ja yhteistyötaidot. Odotamme sinun olevan positiivinen henkilö, joka ottaa vastuuta ja haluaa edistää yrityksen tervehenkistä työyhteisöä ja vahvaa yhteenkuuluvuutta.

Kerrothan hakemuksessasi, osaatko lukea piirustuksia, oletko suorittanut hitsauskursseja tai onko sinulla jopa tutkinto metallintyöstössä.

Suoritetut pätevyyskokeet katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytys. Eduksi katsomme taustan automekaanikkona, hydrauliikka-asentajana tai sähkömiehenä sekä muun käytännön osaamisen.

Työtehtäväsi

Vaikka emme ehkä olekaan vielä tavanneet, uskallamme melkein luvata, että olet nähnyt tuotteitamme tien päällä. Tyllis valmistaa nosturiautoja, perävaunuja ja muita räätälöityjä kuljetusratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Räätälöinti on tärkeää sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Juuri ajoneuvojen yksilölliset rakenteet ja monipuoliset tilaukset tekevät työstä tuotannossa niin monipuolisen ja mielenkiintoisen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tarkkuushitsaus teknisten piirustusten ja vaatimusten mukaisesti.

Hae!

Tämä on tilaisuus sinulle, joka haluat parantaa metallintyöstön osaamistasi turvallisessa työpaikassa. Hakuaika päättyy 19. marraskuuta 2023.

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen: sales@tyllis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Göran Tylli.
Puhelinnumero: 0500 561 418
Sähköposti: goran.tylli@tyllis.fi